پتينه كاري روي ديوار

پتینه کاری روی دیوار

پتينه كاري روي ديوار

پتينه كاري روي ديوار در نهایت جلوه ای از پیری و کهنگی روی دیوار ایجاد می کند و باعث می شود دیوار بسیار قدیمی تر از آنچه که بود به نظر برسد. همچنین به دیوارها حس عمق می دهد. یکی از راه های ایجاد پتينه كاري روي ديوار اساساً یک روش شستشوی رنگی است.

یک پوشش دیگری از پتينه كاري روي ديوار وجود دارد که که جلوه ایی سنتی تر به دیوارها، با نمایی از مس را نشان می دهد. به صورتی که با افزایش سن سبز شده، دقیقاً مانند گل سرخ روی یک مجسمه مس بیرونی یا یک گنبد بر روی ساختمان به نظر می رسد.

دیوارهای تک رنگ با رنگ یکنواخت برای شما بیش از حد خسته کننده و متعارف هستند. پس شاید وقت آن رسیده است که یک روش خلاقانه و بسیار ساده ی پتينه كاري روي ديوار را امتحان کنید. امروز ما یکی از روش های مورد علاقه خود را در زمینه پتينه كاري روي ديوار که نوعی از نقاشی ساختمان می باشد را به شما معرفی می کنیم  که تکنیک پتينه كاري روي ديوار با اسفنج نام دارد.

پتينه كاري روي ديوار را می توان با اسفنج های مختلف انجام داد. با این حال، ما استفاده از اسفنج طبیعی را توصیه می کنیم، زیرا این محصول طبیعی ساختاری بی نظیر دارد و بنابراین ایجاد الگوهای باورنکردنی را تضمین می کند. دستورالعمل های زیر مربوط به روش پتينه كاري روي ديوار است.

 

روش پتينه كاري روي ديوار با اسفنج

مواد و لوازم جانبی:

رنگ امولسیون
رنگ دیوار (همچنین بیش از یک تن رنگ)
قلم مو یا چوب برای ترکیب رنگ ها
سطل مخلوط کردن
سینی رنگ (اختیاری)
اسفنج طبیعی
دستکش خانگی

 

مرحله اول:
ابتدا کف اتاق را با فویل به طور کامل بپوشانید به طوری که لبه ها و سوکت ها را هم پوشش دهد. اگر دیوارها ترک دارند و یا سوراخ هستند، آن ها را با مواد پر کنید تا صاف و یکدست شوند.
هر گونه آلودگی و لکه ایی را از روی دیوارها به طور کامل پاک کنید تا پتينه كاري روي ديوار بدون نقص انجام شود.
مرحله دوم:
در صورت تمایل، به اصطلاح روکش آستر به دیوار بدهید. بهتر است از رنگ امولسیونی استفاده کنید که هم در برابر سایش و هم در برابر آب مقاوم باشد. اگر می خواهید به ساختارهای واضح تری دست پیدا کنید، بهتر است ابتدا بگذارید رنگ پایه خشک شود. اما اگر ظاهر نرم تری مورد نظر است، می توانید بلافاصله به سراغ روش استفاده از اسفنج بروید.
مرحله سوم:
رنگ امولسیون و رنگ انتخاب شده برای پتينه كاري روي ديوار را در یک سطل مخلوط کنید. برای این کار از برس یا چوب همزن استفاده نمایید.
مرحله چهارم:
اسفنج طبیعی را در آب فرو برده و سپس آن را فشار دهید تا فقط کمی رطوبت در آن باقی بماند. اسفنج را در رنگ قرار دهید، اما فقط به صورت سطحی، طوری که آغشته به رنگ نشود.
مرحله پنجم:
ابتدا با گوشه های دیوار، از گوشه بالا سمت چپ، پتينه كاري روي ديوار را شروع کنید. اسفنج را گاهی با فشار اسفنج را اینجا و آنجا و گاهی سبک تر و محکم تر کنید تا ساختار بازی حتی بیشتر بازیگرا و ناهموار شود.
به این ترتیب می توان روی دیوار هر اتاقی پتینه کاری کرد. شما می توانید تمام دیوارها یا فقط یک دیوار جدا را با استفاده از تکنیک اسفنج رنگ کنید. مخلوط کردن دو یا چند سایه رنگ نیز بسیار موثر به نظر می رسد. اگر می خواهید در طراحی دیوار به عمق بیشتری دست پیدا کنید، بهتر است از رنگ تیره تر به عنوان رنگ پایه استفاده کنید یا در هنگام دستمال زدن از رنگ تیره شروع کنید.

پتينه كاري روي ديوار با روش مس

اگر ظاهر پیر و زنگ زده مس را دوست دارید، می توانید با استفاده از یک دست رنگ تیره روی پایه سبک تر، ظاهری واقع بینانه از مس اکسید شده ایجاد روی دیوار ایجاد کنید.
در حالت ایده آل، برای پتینه کاری روی دیوار با روش مس، رنگ روشن باید یک رنگ فلزی، برنز یا مسی باشد در حالی که رنگ پتینه باید فیروزه ای، سبز یا آبی باشد.
نحوه استفاده از رنگ پتینه مس:
با استفاده از غلتک، دیوار را با رنگ پایه رنگ کنید و بگذارید تا خشک شود. سپس، لایه دوم رنگ پایه را اعمال کنید، اما این بار آن را به قسمت های کوچکتر و 4-6 فوت تقسیم کنید.
در حالی که لایه دوم رنگ پایه هنوز مرطوب است، از الگوهای “X” با هم و به صورت تصادفی با مسواک خشک و پر استفاده کنید. این امر با آشکار کردن برخی از لایه های پایه به ایجاد بافت های اضافی کمک می کند. اگر می خواهید عمق بیشتری داشته باشید، از اسفنج استفاده کنید تا به طور تصادفی غبار بزنید.
پتینه را در ظرف کوچک ریخته و اسفنج را آغشته کنید. اسفنج پتینه را رنگ کرده و می گذاریم تا خشک شود.

آموختن هنر پتینه کاری روی دیوار می تواند یکی از پرهیجان ترین راه هنرهایی باشد که در حوزه ی نقاشی ساختمان وجود دارد.

هنری زیبا و خلاقانه که می تواند تاثیر شگرفی در ظاهر و دکوراسیون داخلی منزل ایجاد نماید. چرا که با استفاده از پتینه کاری روی دیوار می توانید با هزینه ی بسیار پایین و استفاده از روش های مبتکرانه جلوه ایی زیبا به محیط خانه ببخشید.

 

مقالات مرتبط

1.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Button